Top 2000 Afkickdagen op NPO Radio 2

Direct na Top 2000 In Concert beginnen op donderdag 1 januari om 01:30 uur de Top 2000 Afkickdagen. NPO Radio 2 draait twee dagen lang veel Top 2000 muziek. De dj’s draaien platen die luisteraars tijdens de uitzending van de lijst der lijsten om de een of andere reden hebben gemist of graag nog een keer willen horen. Luisteraars geven via de website, mail of de NPO Radio 2 app door welke favoriete Top 2000 nummers ze willen horen en waarom. Bij verzoekjes via de NPO Radio 2 app kan ook een berichtje worden ingesproken.

De presentatie van de Top 2000 Afkickdagen op NPO Radio 2 is (van 06:00 tot 01:00 uur) in handen van Frank van ’t Hof, Bart Arens, Jeroen Kijk in de Vegte, Jan-Willem Roodbeen, Wouter van der Goes, Bert Haandrikman, Jasper de Vries, Henk van Steeg, Marc Adriani en Simone Walraven. Op 3 januari start de nieuwe programmering op NPO Radio 2.

Voor meer informatie: www.nporadio2.nl