Stem op de Seventies Top 100 van Radio M Utrecht

Vanaf maandag 20 februari is het weer De Week van de Seventies op Radio M Utrecht. Vijf dagen genieten van de beste muziek uit de jaren 70, live optredens, spelletjes en veel speciale gasten. Op vrijdag 24 februari is de Seventies Top 100 vanaf 09:00 uur te horen. Deze lijst is samengesteld door de luisteraars. Nieuw dit jaar is de Grote Seventies Quiz in het radioprogramma Goedemiddag.

Tijdens De Week van de Seventies staat de radiozender van Midden-Nederland bol van de nostalgie. Alle muziek komt uit het decennium van de babyboomers en de Dolle Mina’s. Verder zijn er speciale themaprogramma’s als Terug Naar en Seventies op Verzoek.

Speciale gasten in Aan Tafel!
Van maandag tot en met donderdag heeft Conny Kraaijeveld tussen 12:00 en 14:00 uur speciale gasten in het radioprogramma Aan Tafel. Zo komen George Baker, Ciska Peters en Kees Haak vertellen hoe zij de jaren zeventig hebben beleefd. Ook zijn er live optredens van diverse bands.

De Seventies Quiz bij Jos van Heerden
Tijdens De Week van de Seventies speelt Jos van Heerden iedere middag tussen 16:00 en 17:00 uur de Grote Seventies Quiz. Luisteraars kunnen tijdens het programma bellen naar 0909-6 931 931 om mee te doen. Deelnemers maken kans op een mooie 70’s verzamel CD.

Stem op de Seventies Top 100
De Week van de Seventies wordt vrijdag 24 februari afgesloten met de Seventies Top 100! De lijst is samengesteld door de luisteraars van Radio M Utrecht. Stemmen op de Seventies Top 100 kan tot donderdag 23 februari 12.00 uur via rtvutrecht.nl/seventies. Iedereen die stemt maakt kans op een grote CD/DVD box van de jaren 70.

Nieuw: Terug Naar
Dit programma tussen 19:00 en 20:00 uur is nieuw tijdens De Week van de Seventies. Terug Naar neemt de luisteraar mee op een nostalgische radioreis naar een jaar uit de jaren zeventig met non stop de beste muziek en bijzondere audio-fragmenten uit het betreffende jaar.

Seventies op Verzoek en Gouden Weekend Extra
Edwin Meerman draait dagelijks vanaf 14:00 uur de beste muziek uit de jaren 70 op verzoek en van vinyl in Seventies op Verzoek. Luisteraars mogen tijdens de uitzending hun verzoekje door bellen of mailen. Op vrijdagavond presenteert Edwin een extra uitzending van het programma Gouden Weekend met vooral veel aandacht voor de vergeten hits uit de jaren70.

De Week van de Seventies is van maandag 20 februari tot en met vrijdag 24 februari te horen op Radio M Utrecht.

Radio M Utrecht is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.