Beste poetsplaat: Let’s clean up the ghetto van Philadelphia International All Stars

Luisteraars van Wekker-Wakker! maken het liefst schoon op Let’s clean up the ghetto van Philadelphia International All Stars. De lente is officieel begonnen en dat betekent dat heel Holland weer aan de voorjaarsschoonmaak mag! Presentatoren Henk Mouwe en Manuëla Kemp gaven zojuist in hun NPO Radio 5-programma Wekker-Wakker! het startsein met de favoriete poetsplaten van luisteraars.

De Schoonmaak Top 10 werd vanochtend uitgezonden op NPO Radio 5. Luisteraars konden stemmen op hun favoriete plaat voor tijdens het poetsen. De volledige lijst is te beluisteren op  de website van Wekker-Wakker! en luidt als volgt:

  1. Philadelphia International All Stars – Let’s clean up the ghetto
  2. Mocedades – Eres Tu
  3. Rose Royce – Car Wash
  4. Michael Jackson – Thriller
  5. Shirley Bassey – Big spender
  6. Willeke Alberti – De kleine waarheid
  7. Tom Jones – Green green grass of home
  8. Robbie Williams – Feel
  9. Johnny Nash – I can see clearly now
  10. Cliff Richard – Lucky lips

Wekker-Wakker!, iedere maandag t/m zaterdag tussen 06:00 en 10:00 uur op NPO Radio 5.